Incompany training: AI Strategic Management Game

RPA Training

Eendaagse incompany training

Deze management game wordt samen met u in detail voorbereid en wordt geheel op maat voor u ontwikkeld. Op de dag zelf gaan we op een inspirerende locatie aan de slag waarbij u de handen uit de mouwen gaat steken.

Tijdens de game maakt u concrete en haalbare plannen voor uw organisatie. Indien gewenst worden de opstart en uitvoering van uw plannen na afloop van de game ook begeleid, zodat de door u gemaakte strategie ook werkelijkheid wordt.

Wat is de impact van Artificial Intelligence op uw strategie?

Het is onvermijdelijk dat u te maken krijgt met Artificial Intelligence. Door alle publiciteit, onderzoeken, nieuwe wet- en regelgeving lijkt het wel of de wereld zonder AI niet meer blijft draaien. Maar weet u de juiste vragen te stellen? De juiste beslissingen te nemen?

Gaat u nieuwe businessmodellen ontwikkelen, gaat u uw organisatie de ruimte geven om nieuwe ontwikkelingen te testen en wat is daar de impact van?

Focus op realiteit en visie

Vandaar de vraag: Wat is de impact van AI op uw strategie? U bent tenslotte bezig met de grote lijnen van morgen. Hoe gaat u grote dilemma’s als verdienmodellen, resource management, groei en kostenbesparing aanvliegen wetende dat technologie slechts een ondersteunend hulpmiddel is.

Zou u door inzet van AI wellicht wel uw gedroomde hogere doelen kunnen bereiken door zaken eens een keer echt anders aan te pakken?

Voorbereiding

Deze game wordt op maat voor uw organisatie gegeven. Dit houdt in dat de trainer moet begrijpen hoe uw organisatie werkt en wat de cultuur is. Hiervoor gaat de trainer 2 dagen meelopen binnen uw organisatie ter observatie. Denk hierbij aan observatie bij operationele processen, gesprekken met medewerkers van diverse afdelingen of lagen binnen uw organisatie, én interviews met directie over visie, strategie en uitvoering.

Wat leert u tijdens deze AI strategic management game? 

 • Wat is Artificial Intelligence en wat kan het betekenen voor mijn organisatie?
 • Wat is het effect van AI op uw strategie?
 • Wat is het effect van ‘niets doen?’
 • Hoe maakt u onderscheid tussen dromen en realistische mogelijkheden?
 • Hoe maakt u de beste keuzes voor uw organisatie?
 • Hoe zet u uw organisatie in beweging met focus op resultaat?

 

Deze andere manier van denken biedt u oplossingen op bijna alle denkbare vlakken zoals:

 • Verhogen productiviteit
 • Snellere en betere besluitvorming
 • Risico Management
 • Duurzame inzetbaarheid
 • Demografische uitdagingen/vergrijzing
 • Nieuwe businessmodellen
 • Productontwikkeling
 • Digitale transformatie

 

 Bekijk het programma voor deze eendaagse incompany training

Voor wie is deze strategic AI management game geschikt?

De training is interessant voor iedereen die zich op strategisch vlak bezighoudt met het managen van een organisatie of een afdeling en die wil leren hoe men specifiek voor zijn of haar organisatie AI kan laten werken en hier op korte termijn resultaten uit wil halen.

Te denken valt aan functies als:

 • (C-) Management rollen in organisaties
 • Innovatie managers
 • Managers informatiemanagement
 • Managers informatisering & automatisering
 • Personen vanuit de business zijde die d.m.v AI hun business willen verbeteren

Infographic

Goede plannen zijn goud waard. Maar de realiteit is vaak dat u zo snel weer in de dagelijkse praktijk beland dat plannen verwateren. Om uw momentum vast te houden bieden we optioneel aan uw plannen/resultaten om te zetten in een Infographic zodat u in één oogopslag uw hooflijnen steeds helder heeft om op door te pakken.

Trainer uit de praktijk

De inmpany strategic AI management game wordt gegeven door Ton Abelen. Ton is Trendwatcher AI & Management consultant, tijdens zijn carrière bij IBM heeft Ton de opkomst van artificial intelligence letterlijk van dichtbij meegemaakt. Business managers, directies waren direct geïnteresseerd in de kansen die deze nieuwe ontwikkeling beloofde. Maar techniek omzetten naar in de praktijk toepasbare oplossingen bleek heel lastig. Vandaar dat Ton zich hier in gespecialiseerd heeft. Hoe maak je de zaken simpel en focus je op praktische toepassing.

Ton is niet technisch maar is zeer bedreven in de business uitdagingen over te brengen aan techneuten. Techniek is niet leidend, de business en de organisatie zouden leidend moeten zijn, echter lopen die vaak aan tegen beperkingen in kennis en tijd. Dat is waar de kracht van Ton ligt, de business in heldere simpele taal inspireren waar kansen liggen en hoe dit aan te pakken.

  

Prijs en facturering

Deze training wordt primair als incompany training aangeboden voor maximaal 10 personen in uw organisatie.

De kosten voor deze incompany bedragen:

 • € 5.975,- (excl. BTW). Deze prijs is inclusief voorbereiding en bezoek van de trainer van 2 dagen in uw organisatie. 
 • € 995,- (excl. BTW) voor de optionele infographic.

 Begeleiding van de opstart en uitvoering van het project na afloop van de game is in overleg tegen een meerprijs mogelijk.

Neem voor de mogelijkheden contact op met Laura Tjebbes via laura.tjebbes@heliview.nl of bekijk onze Incompany pagina voor meer informatie. 

Naast trainingen organiseren wij jaarlijks verschillende congressen binnen deze en andere onderwerpen. Onze congressen zijn voor eindgebruikers veelal gratis te bezoeken, bekijk de Congreskalender voor een actueel overzicht.

Contact opnemen