Artificial Intelligence in Business

Blockchain in business

Het is intussen wel duidelijk dat Artificial Intelligence (AI) een grote rol gaat spelen in organisaties. Maar welke rol dan en waar zit dan de waarde voor bedrijven? In de afgelopen 2 jaar is er meer data geproduceerd dan in alle jaren hiervoor. Niet alleen door mensen maar ook door sensoren en camera’s.

Kortom: we hebben meer data dan we als mens kunnen verwerken of raadplegen. Ontwikkelingen als Artificial Intelligence kunnen ons helpen al deze data te verwerken en ons te voorzien van relevante informatie op het moment wanneer we deze nodig hebben. 

AANMELDEN

Aan de slag met Artificial Intelligence in uw organisatie

In deze training gaan we niet in op de techniek achter AI maar op de toepassing en de business kansen van AI. En hoe u uw kennis over AI daadwerkelijk inzet om meer rendement te behalen voor de organisatie.

In de training komen verrassende ideeën en toepassingen van AI aan bod, die u inspireren om daadwerkelijk écht nieuwe kansen te pakken. Het resultaat van de training is dat u na afloop beschikt over een roadmap voor een AI strategie en minimaal één praktijk case heeft waar u direct mee aan de slag kunt in uw organisatie.

Wat leert u tijdens de training Artificial Intelligence in Business?

Deze praktische training neemt u in twee dagen mee in de wereld van Artificial Intelligence. Aan de hand van diepgaande theorie afgewisseld diverse korte praktijkopdrachten ervaart u hoe AI in de praktijk werkt en hoe u het toepast. 

 • De verschillende vormen van AI zijn u bekend en u kunt hype van realistische doelen onderscheiden;
 • Het is u duidelijk hoe u uw overvloed aan informatie in kan zetten om de organisatie te ondersteunen en/of te verbeteren;
 • De toepassing van AI kunt u omzetten in nieuwe verdienmodellen of nieuwe en efficiëntere modellen;
 • U leert anders en buiten bestaande denkpatronen te denken: waarom de techniek ondergeschikt is aan de toepassing en dat AI nieuwe kansen biedt;
 • Onderscheidt u ‘nice to have’ oplossingen van oplossingen die daadwerkelijk rendement opleveren;
 • Herkent u waar en hoe AI toegepast kan worden in de eigen organisatie of werkomgeving en gebruikt u de opgedane praktijkkennis om zelf pilots of projecten op te starten;
 • Onderscheidt u theoretische techniek van werkelijk werkende oplossingen Bent u in staat een AI strategie en roadmap uit te zetten;
 • Herkent u privacy issues en valkuilen en weet hoe hier mee om te gaan.

 

Bekijk het programma voor deze tweedaagse training

DOWNLOAD DE BROCHURE

Voor wie is deze opleiding geschikt?

De training is interessant voor iedereen die zich op strategisch en tactisch niveau bezighoudt met data en meer wil weten over Artificial Intelligence en haar toepassing in business:

 • Manager innovatie Business intelligence analist
 • Manager informatiemanagement
 • Informatie analist
 • Manager informatisering & automatisering
 • Personen vanuit de business zijde die d.m.v AI hun business willen verbeteren

Trainers uit de praktijk

De Artificial Intelligence in Business opleiding wordt gegeven door Ton Abelen. Ton is Trendwatcher AI & Management consultant, tijdens zijn carrière bij IBM heeft Ton de opkomst van Artificial Intelligence letterlijk van dichtbij meegemaakt. Business managers, directies waren direct geïnteresseerd in de kansen die deze nieuwe ontwikkeling beloofde. Maar techniek omzetten naar in de praktijk toepasbare oplossingen bleek heel lastig. Vandaar dat Ton zich hier in gespecialiseerd heeft.

Praktische informatie

De cursusdagen zijn van 9:00 tot 16:30 op de betreffende locatie, vanaf 8:30 kunt u al terecht voor een kopje koffie. De opleiding Artificial Intelligence in Business wordt aangeboden op de volgende locatie(s):

Kontakt der Kontinenten, Soesterberg

Amersfoortsestraat 20
3769 AS Soesterberg

Routebeschrijving
Google Maps link

Ook Interessant

Tip: Al onze trainingen worden ook Incompany aangeboden, dit kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers! Neem contact op met Laura Tjebbes via laura.tjebbes@heliview.nl of bekijk onze Incompany pagina voor meer informatie. 

Naast trainingen organiseren wij jaarlijks verschillende congressen binnen deze en andere onderwerpen. Onze congressen zijn voor eindgebruikers veelal gratis te bezoeken, bekijk de Congreskalender voor een actueel overzicht. 

Prijs en facturering

De deelnameprijs bedraagt € 1.595,- (excl. BTW) per persoon. Cursusmateriaal, verfrissingen en een lunch zijn inbegrepen in de prijs.

Nadat wij uw inschrijving hebben ontvangen, sturen wij u een factuur. Het deelnamebedrag dient binnen 14 dagen en altijd voor aanvang van de training te zijn betaald. Ca. een week voor aanvang van de training ontvangt u per mail de laatste praktische informatie.

Bekijk onze inschrijfvoorwaarden

Aanmelden

Kies hieronder datum en locatie van de training die u wenst te volgen:

Soesterberg
30 & 31 jan.
Tweedaagse training
€ 1.595,-
Soesterberg
19 & 20 maart
Tweedaagse training
€ 1.595,-
Soesterberg
21 & 22 mei
Tweedaagse training
€ 1.595,-