Fleet Mobility trainingen

Een goed autobeleid en fleet management hebben effect op de totale kosten van uw wagenpark. Naast kosten is er steeds vaker de vraag naar ruim en flexibel mobiliteitsaanbod, zeker in een aantrekkende economie. Maar ook de duurzaamheid is van belang. Kortom: een krachtenveld waar alles samenkomt.

Als verantwoordelijke voor uw wagenpark bent u de 'linking pin' tussen de medewerkers met een leaseauto en leveranciers. U heeft met verschillende partijen en belangen te maken, wat behoorlijk complex kan zijn. Gelijktijdig zijn er vaak weinig directe collega’s om mee te sparren.

Bij onze trainingen over mobiliteit en fleet management krijgt u alle kennis en bagage die nodig is om de juiste keuzes te maken. Keuzes over uw beleid, de selectie van de passende leverancier, ontwikkeling van kosten en inzetten van de efficiënte controles. En natuurlijk ruim aandacht voor actuele ontwikkelingen rond budgetten en elektrische auto’s. Bovendien zijn er bij de trainingen “collega beheerders” om ervaringen en oplossingen mee uit wisselen.

Kies de training die bij u past

We bieden trainingen op twee niveaus aan: de Introduction training Fleet Mobility en de Advanced training Fleet Mobility. Beide trainingen zijn zeer interactief en gericht op de dagelijkse praktijk.

Introduction training Fleet Mobility

Advanced training Fleet Mobility

De trainingen worden georganiseerd in Soesterberg.