Voorwaarden voor deelname aan een training

1. Uw gegevens

Voer altijd uw zakelijk e-mailadres in bij uw aanmelding. E-mailadressen van bijvoorbeeld Gmail en Hotmail worden niet geaccepteerd. Alle correspondentie verloopt via uw zakelijk e-mailadres.

Uw voornaam, tussenvoegsel, achternaam, bedrijfsgegevens en functie worden beschikbaar gesteld aan de trainer in een deelnemerslijst. Om er voor te zorgen dat u een maximaal rendement haalt uit uw training, delen wij ook uw antwoord op de vraag "Wat zijn uw leerdoelen voor deze training?" met de trainer.

Daarnaast kunt u mogelijk de dag voor de training eenmalig een SMS bericht ontvangen met praktische informatie betreffende de training.

Tot slot stemt u door deelname aan deze training in met het feit dat Heliview Conferences & Training uw geanonimiseerde e-mailadres mag delen met derde partijen zoals Google, Bing of social media partijen ten behoeven van advertentiedoeleinden. Dit zal enkel worden gedaan bij volgende edities van deze of vergelijkbare trainingen en deze gegevens zullen dan bij deze derde partijen tot 90 dagen bewaard blijven.

Bezwaar

Heeft u bezwaar tegen bovenstaande items, neem dan s.v.p. contact op met participants@heliview.nl.

2. Prijs en betalingsvoorwaarden

De deelnameprijs is inclusief documentatie, verfrissingen, lunch en parkeren, maar exclusief een hotelovernachting. Nadat wij uw inschrijving hebben ontvangen, sturen wij u een factuur. Het deelnamebedrag dient binnen 14 dagen en altijd voor aanvang van de training te zijn betaald.

3. Annuleringsvoorwaarden

Annuleren

Bij annuleren tot 15 dagen voor de training brengen wij € 100,- (exclusief BTW) annuleringskosten in rekening.
Als u na deze dag annuleert, bent u het volledige factuurbedrag verschuldigd.

Omboeken tot 15 dagen voor de training

Tot 15 dagen voor de training kunt u eenmalig kosteloos omgeboekt worden naar een 
andere datum van dezelfde training of naar een andere training. Voor extra omboekingen brengen wij € 100,- (exclusief BTW) in rekening. Bij omboeken is het dan geldige tarief van de training van toepassing, eventueel verleende kortingen komen te vervallen.

Omboeken binnen 15 dagen voor de training

Indien u binnen 15 dagen omgeboekt wil worden, brengen wij een bedrag van € 200,00 (exclusief BTW)  in rekening. Bij omboekingen is het dan geldige tarief van de training van toepassing, eventueel verleende kortingen komen te vervallen.

Annuleren en omboeken kan alléén per e-mail. Vervanging door een collega is altijd toegestaan! Wanneer het minimale deelnemersaantal niet wordt gehaald, behoudt Heliview Conferences & Training zich het recht voor deze editie te annuleren. U wordt dan uiteraard kosteloos overgeboekt naar een volgende editie.

Wilt u annuleren of omboeken, neem dan contact op met participants@heliview.nl.

4. Bevestiging van uw inschrijving

Nadat uw inschrijving voor de training door ons verwerkt is, ontvangt u een bevestiging. Een tot twee weken voor de training ontvangt u tevens een e-mail met praktische informatie, zoals de tijden van de training en een routebeschrijving.

5. Wijzigingen

Heliview Conferences & Training  B.V. behoudt zich het recht voor om te allen tijde wijzigingen aan te brengen aan de voorwaarden voor deelname.

 

Auteur: Heliview Conferences & Training BV

Laatst bijgewerkt op: 02-10-2018