Heliview Conferences & Training

Met onze congressen en trainingen leggen wij de basis voor kennisoverdracht, vergroten wij praktische vaardigheden en brengen wij waardevolle zakelijke contacten tot stand. We bieden trainingen aan binnen drie onderwerpen: Data, Fleet & Automotive en Contract & SLA

Om u de meest actuele vakinhoudelijke kennis en vaardigheden te bieden en daarnaast persoonlijke netwerkmogelijkheden te brengen, werken 35 collega’s iedere dag hard aan de organisatie van 30 congressen en 15 trainingstitels op het gebied van ICT, Fleet & Mobiliteitsmanagement, finance en industrie.

Heliview Holding

Heliview Conferences & Training in onderdeel van Heliview Holding, samen met Heliview Professional Marketing Services helpen we professionals in diverse branches aan kennis en vaardigheden voor het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Tevens ondersteunen we bij het totale inkoopproces van oriëntatie tot leverancierskeuze.

Samenwerkingspartners

Onze trainingen worden ontwikkeld in samenwerking met bedrijven en trainers uit de praktijk zodat u altijd verzekerd bent van actuele en in de praktijk toepasbare kennis en cases. Om u de beste trainingen te kunnen bieden werkt Heliview Conferences & Training samen met onderstaande partners. 

Fleet Support

Fleet Support

Fleet Support is al meer dan 25 jaar onafhankelijk specialist en marktleider op het gebied van wagenparkbeheer. Door specialistische kennis realiseren ze voor concrete wagenparkoplossingen die leiden tot méér rendement voor klanten.

Fleet Support is dus voor Heliview Conferences & Training de uitgelezen partner op het gebied van Wagenparkbeheer/fleet. Dit is dan ook de reden dat Heliview samenwerkt met Fleet Support binnen het gehele Fleet & Mobiliteitsmanagement cluster.  

Martijn Bolt

Martijnbolt.com

Martijn Bolt is gespecialiseerd in blockchain en cryptocurrency technologie. Hij zorgt bij organisaties voor een vloeiende digitale transformatie bij de adoptie en implementatie van innovaties.

Samen met Martijn Bolt biedt Heliview de Masterclass Blockchain in Business. Deze training is onderdeel van ons Data cluster

Mitopics

Mitopics

Al meer dan 25 jaar staat Mitopics voor een unieke combinatie in IT-advisering: bedrijfskundige, technische en juridische expertise. Dit is dan ook de reden dat Heliview graag samenwerkt met Mitopics binnen het gehele Contract & SLA cluster

We werken samen met verschillende trainers werkzaam bij Mitopics met elk hun specialisme. Bekijk de verschillende trainingen in het cluster om te zien wie de trainers zijn. 

Nova Silva

Nova Silva

Nova Silva zorgt voor betrouwbare schone data, inzichtelijke informatie en toegankelijke management dashboards. Logisch dus dat we met Nova Silva samenwerken voor de training Datavisualisatie. Nova Silva doen niets liever dan organisaties en haar mensen helpen. Helpen om meer uit data te halen.

De training Datavisualisatie is onderdeel van ons Data Cluster

Wizzin

Wizzin

Wizzin adviseert en helpt klanten bij het toepassen van Artificial Intelligence. Denk aan consultancy, Strategische ondersteuning, workshops of als keynote speaker. Samen met Wizzin bieden wij de training AI in business aan

De training Artificial Intelligence in Business is onderdeel van ons Data Cluster